9 Temmuz 2009 Perşembe

ÇOCUK DERGİLERİ

Çocuklar için harika dergiler var... Hem eğlendirici, hem de öğretici. Çocuklarınıza öğretici bir dergi almak istiyorsanız size tavsiye edebileceğim iki dergi var. Biri "Bilim Çocuk Dergisi", diğeri ise "Kids Dergisi". Ama çocuğunuz çok yazılı dergiler sevmiyorsa tabi başka dergiler de var.


Bilim Çocuk Dergisi hem eğlendirici, hem de içinde bilgiler olan bir dergi. Sorularınızın yanıtını veren, çizdiğiniz resimleri orada görebileceğiniz bir dergi. Ben size bu dergiyi tavsiye ederim. Her sayısında birbirinden güzel Bilim Çocuk kartları çıkıyor. Kartların içinde biligiler oluyor. Her sayısında bir bilim adamını anlatıyor. İçinde çok güzel öğretici hikâyeler var.



Aslında Kids dergisi de çok güzel. Onda da bilgiler oluyor. Her sayısında eğlenceli bilmeceler, öğretici kartlar oluyor. Eğer Kids'e üyeseniz, birbirinden güzel hediyeler alma şansınız oluyor. Çocuğunuz bu dergilerle hem öğrenicek hem de eğlenicek.



Kız çocuğunuz varsa ve daha okuma yazma daha bilmiyorsa Winx dergisini alabilirsiniz. İçinde bol resimli Winx hikâyeleri var. Her sayısında içinde birbirinden güzel hediyeler çıkıyor.



Erkek çocuğunuz varsa ona "Ben 10" dergisini alabilirsiniz. Bu derginin içinde de hikâyeler var.


SİZE ÇOCUĞUNUZLA İYİ EĞLENCELE :)

Hiç yorum yok: